2014. október 28., kedd

Ízelítő 2.0

Hát gyerekek, én ma lelkiekben összetörtem. Ritka szar napom volt, de azért írtam, viszont befejezni nem tudtam a dolgot. Mentségemre szóljon, hogy ez egy különlegesen hosszú fejezet lesz, értsétek úgy, hogy még nincs meg a randi, de már így is 8 oldal! Remélem, hogy holnap végzek :)
Addig pedig hoztam nektek még egy rövidke részletet...
Azonban szerencsére van egy örömhír is! Ha feltételezhetem azt, hogy MINDENKI, aki külön rákeresett és rákattintott a bejegyzésekre, el is olvasta azt, akkor a prológust a mai nappal elolvasta az 500. ember. Nagy köszönet érte mindenkinek! ^^
"– Holnap találkozom a Firewood motors főnökével, egy randevút kért egy chopperért cserébe.
– Hűha – füttyentett a férfi. ­ Apu nagyon régóta akar egy olyat.
– Igen, tudom, és két éve szarakodok vele, és most csak egy csettintés, és megkapnám – álmodozott lelkendezve. – De Anitának igaza van… rossz ember lennék, ha ezt elfogadnám. Le is mondom a holnapot, hülyeség volt az egész – hadarta, és a telefonja után kutatott a táskájában, mindeközben serényen törölgette kerek orcáiról a ki-kifakadó könnycseppeket.
Drago azonban megakadályozta ebben. Gyengéden megfogta a kezét és visszahúzta.
– Szerintem nincs ebben semmi rossz. Kedves pasinak tűnik.
– Mi? Miről beszélsz?
– Hát – csettintett a nyelvével a férfi –, nagyjából tíz perce ment el.
Julia ereiben megfagyott a vér. Tehetetlenül nézte, ahogy testvére az asztalon álló öt díszdoboz felé nyúlt, és az egyiket az ölébe tette.
– Mi ez? – pislogott rá rémülten a zöldszemű.
– Nem tudom, csak annyit mondott, hogy olyan helyre akar téged vinni, ahova nem várhatja el, hogy te fizesd a ruháidat, ezért vett ő neked.
– Te most szórakozol velem? – kérdezte hüledezve Juliette.
– Nagyon lelkesnek tűnt – válaszolt kitérve a kérdés elől Drago, ezután megpuszilta húga homlokát, majd dolgozni indult."

4 megjegyzés:

 1. Nekem, nagyon tetszett ez a rövidke ízleltető!
  Már nagyon várom a kövi részt :)

  VálaszTörlés
 2. Nincs is jobb, mint három nap teljes internet nélkülözés, utazás és külföldi - ehetetlen - kaja után arra hazaérni, hogy:
  - van ízelítő
  - a bejegyzés elején az áll, hogy " különlegesen hosszú fejezet lesz".
  De tényleg. Nekem nagyon bejön ez az ízelítős dolog, mert kapok is, meg nem is, izgulok is miatta, meg nem is... egyszerűen ez a tökéletes megoldás :D

  VálaszTörlés