2014. december 22., hétfő

Meglepi, ezúttal nekem

Sziasztok! 
A mostani bejegyzés sajnos nem tartozik közvetlenül az 51-hez, de Muszáj voltam megosztani veletek!
Szeretnék elmesélni egy apró történetet. Kicsit személyesebb.
Szóval amióta blogolok, elég sok minden történt velem. A dolog gyakorlatilag a fél életem kitölti, mert ha nem tanulok vagy végzem az itthoni teendőimet, akkor blogolok vagy a blogolásról gondolkodom vagy bloggerekkel beszélgetek. Igen. Szóval ez a dolog eléggé hozzátartozik a mindennapjaimhoz :D Amióta pedig ezt csinálom, rengeteg emberrel ismerkedtem meg. Jókkal és rosszakkal is. Sokukkal jó darabig szoros barátságban voltam, aztán valahogy ez az egész mindig megszűnt. Kivéve egyet, ami már a legeleje óta tart. Még az első blogomra, az Északi szélre kértem kritikát egyszer, amit nem más, mint Sam Row írt meg nekem. Ez a drága kincs pedig azóta folyamatosan követ, támogat és mindenben segít, lassan pedig eljutottunk odáig is, hogy nem csak a blogos ügyleteket beszéljük meg. Nem akarom kimondani, hogy barátok vagyunk, mert én ezt eddig akárhányszor kimondtam, az a kapcsolat mindig elbaszódott :D Dehát értitek. Nagyon nem akarok így járni :) 
Sam nagyon fontos része az életemnek, még, ha ezt nem is tudom mindig kifejezni. A szerencsém az, hogy nem is kell. Tudja. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban (azon kívül a rengeteg dolgon kívül, amit eddig értem tett), hogy egy olyan ajándékkal lepett meg, ami többet mond mindennél.
Egyik nap csak ennyit kérdezett "Luca, te bízol bennem?" Jót röhögtem rajta, a vége az lett, hogy megadtam neki a címem. Pénteken egy üzenet várt a postáról, hogy a levelem átvehetem. Rögtön el is mentem, de akkor még nem volt ott a csomag, mert nem ért vele vissza a postás. El sem kell mondanom, hogy mennyire dühös voltam :D Ráadásul utána elutaztam, tehát csak ma kaptam meg egy levél keretében ezt a kis kincset egy "TALENT" (tehetség) felirattal. 
Számomra ebben a szóban az ő szájából benne van Minden. Sam irántam érzett érzelmei, a biztatása, a bizalma, ő maga. Rengeteget jelent nekem.
Köszönöm szépen Sam, mindent, és itt nem kell részleteznem, hogy miket, mert szó szerint mindent. Nem tudom kifejezni, hogy mennyit jelent!
Ezzel szeretném megmutatni mindenkinek, aki hülyeségnek tartja a bloggert, a közösségi portálokat, meg azoknak, akik egy árva jó szó nélkül folyamatosan csak cseszegetik egymást, hogy nagyon rossz úton haladnak. Persze nem kell mindenkivel öribarinak lenni. De észre kell venni azokat, akiket megismertünk, és mindenkinek megadni az esélyt, hogy minket is megismerhessenek (mert én nagyon gonosz tudok lenni, ha akarok :D) :)
Ennyi lettem volna egyelőre. Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok, a fiatalabbaknak jó pihenést, az egyetemistáknak kitartást, stb stb! :D De főleg neked minden jót, Sam! Hasonlóan érzek, mint te :)


2 megjegyzés: